RADIO VOCATIV

marți, 7 august 2012

Din culisele întunecate ale luminii (până nu-i urât, nu se vede frumosul)

 Iti place teatrul?  de Dan Simion 


Am cautat firme care sa ne ajute cu acest proiect, care are nevoie de cateva sute de lei pentru a lua nastere, bineinteles ca nu am avut noroc! Cautam oameni simpli acum care sa doneze 30-40-50 lei. Cei care vor sa ne ajute vor primi invitatii la acest spectacol! Cei interesati sunt rugati sa ne contacteze!!!!






Comentarii

de la claudia minela
pe 31/Jul/2012 21:21

Domnule Dan Simion, cei care au de unde sa dea, nu vor, pentru ca nu le iese de-o ciorba, nu vor pentru ca sunt insensibili  si cred ca aceasta ramura a culturii nu le unge portofelul si nici conturile din banca. Cine sunt acesti oameni? Stiu ei sa aprecieze un spectacol în afara celor cu Arsinel si Stela? Si-atunci va intreb eu, aveti pretentia sa fiti inteles si sprijinit de cineva care ignora cultura? multi dintre ei, cred,  n-au mai citit o carte de la examenul de capacitate, asa ca, de unde nu-i , nici Dumnezeu nu cere.
sa nu mai lungesc vorba, chiar daca nu sunt avuta, donez cu drag pentru acest proiect. Voi mediatiza articolul dv. pe FB, pe blogul meu si in emisiunile postului  Radio3P, un post de  radio infiintat pentru prietenii Bocancului Literar si PpP, (Pariului pe Prietenie).
Sunt curioasa daca oamenii vor da curs acestui comunicat. Incercam. Se poate sa ne dati mai multe detalii pentru a persuada si a-i determina sa participe cu putin din ,,avutia lor'' pentru un proiect bine gandit?
aveti un cont in care sa viram banii? cum trebuie sa procedam?
Sa dea Domnul sa reusiti!
viva fanteziile traite!
ave


Prin acest comentariu s-au acordat 8 punct(e) textului.
de la Dan Simion
pe 01/Aug/2012 10:42

Multumesc Claudia! Se pare ca ne-au ramas putini prieteni, aici pe Bocanc. Sunt incantat ca ne faci promovare si la primul spectacol vei avea o invitatie de la mine.
Iata si contul in care se pot depune banii:  RO17FNNB005202688416RO01, deschis la Credit Europe Bank (Romania) SA

Cu mult drag
Dan


amintiri despre Pariu pe Prietenie (cronică eveniment)


Share |