RADIO VOCATIV

miercuri, 27 noiembrie 2013

Virtual 5 - oniric yin & yang



să nu ai niciodată încredere în dragostea unui poet. trăieşte doar pentru el şi ea. îşi iubeşte muza. imaginea perfecţiunii pe care o caută în orice femeie,  îl urmăreşte hedonic, obsedant. e ca un diavol care se hrăneşte cu păcate. vânează suflete doar de dragul de a ucide apoi abandonează stârvurile. next spune sarcastic privind spre altă victimă.
îşi înfige dinţii adânc în carnea sufletului ei şi sângele aleargă împletindu-şi drumurile în barbă, ca vinul pe buza damigenei. simt pitonul încolăcit pe trupul meu care zvâcneşte dorindu-l până la posedare.
degeaba N
nu voi fi nicicând urma paşilor tăi şi nici stârv abandonat, chiar dacă sunt femeie şi atingerile tale vibrează în mine, precum coardele unei chitare atinse de mâna vântului.
am să-ţi bântui nopţile. toate visele tale vor fi ghilotine gata să cadă în orice moment, gata să despartă capul de trup atunci când îţi vei dori să mă iubeşti, aşa cum mă iubeşte în fiecare noapte un alt bărbat sub privirile tale de foc.
uite N
mâna lui desenează pe gâtul meu un yin apoi coboară conturând un yang. sânii se cuibăresc în palmele mari, protectoare, îi iubeşte N, aşa cum n-ai s-o faci tu niciodată.
 bărbatul ăsta mă defrişează de orice prejudecată unindu-se cu mine până dincolo de nămeţii cerului. sunt pădurea lui, e copacul rătăcit în mine de plăcere, în caldul pământului meu chiar sub privirea ta. nu poţi face nimic  pentru că sunt doar în visul tău aşa cum ai fost tu pentru femeile abandonate, deposedate de suflet ca nişte fântâni fără apă, bântuite de tine ca peşterile de şobolanii cu aripi.
priveşte  N
un alt copac îşi înfige rădăcinile adânc, face dragoste cu mine până când trupurile noastre sângerează ceaţă groasă, ca o pătură învelind tăcerea pământului. şi copacii cresc în mine N, noapte de noapte.
ultima dată am visat că trupurile noastre fremătau într-un yin&yang frenetic, că ne atingeam sexul cu buzele dar nimic altceva nu s-a întâmplat, n-a existat finalul care te înalţă deasupra universului pentru că oniris a dispărut odată cu zorii, pentru că aşa am vrut eu, pentru că nu ai ce căuta în viaţa mea N, doar dacă-ţi vinzi sufletul.

ţi-l cumpăr
Share |