RADIO VOCATIV

marți, 27 noiembrie 2012

STUDIO PUCCINI & TRUPA CANTOS VĂ INVITĂ VINERI, 30 NOIEMBRIE, ORA 20:00 LA RADIO3P, SĂ ASCULTAŢI EMISIUNEA ,,MUZICĂ ŞI DESTIN'', REALIZATĂ DE SORIN TEODORIU.  
Auditie plăcută!
 Link radio:
http://poezia-codulspiritului.blogspot.ro/ sau
http://5.154.84.31:8883/listen.pls


ascultatorii care vor dori sa adreseze intrebari invitatilor o pot face pe Id messenger: radio3p@yahoo.ro

Care va' zică să petrecem, bre, Miticilor!O nouă colaborare care se va concretiza în întâmplări folk și nu numai în serile de vineri în restaurantul LA COLOANĂ.Va fi un alt început...Să fie într-un ceas bun,dat fiind faptul că pornim la drum exact de Sf.Andrei.
Petreceţi Sf. Andrei cu muzică live folk la restaurantul La Coloană. Sărbătoriţii zilei sunt aştepţaţi să reverve o masă la restaurantul La Coloană şi vor primi din partea casei o gustare şi un desert. Pentru a confirma numele, trebuie să vină cu buletinul de identitate la ei. Vă aşteptăm cu drag!
Petreceţi Sf. Andrei cu muzică live folk la restaurantul La Coloană. Sărbătoriţii zilei sunt aştepţaţi să rezerve o masă la restaurantul La Coloană şi vor primi
din partea casei o gustare şi un desert. Pentru a confirma numele, trebuie să vină cu buletinul de identitate la ei. Vă aşteptăm cu drag!

IRISH PUB

Carmen Toma a distribuit o fotografie postată de Old Dublin Pub.
Share |