RADIO VOCATIV

duminică, 27 octombrie 2013

Pariu pe Prietenie, duminica, 3 nov., ora 19:00, Mojo

sâmbătă, 26 octombrie 2013


Pariu pe Prietenie - Cu bloggerii pe scenă!

Pariu pe Prietenie este evenimentul din București unde se adună periodic (o dată la două săptămâni) pe scena oferită cu generozitate de clubul Mojo, oameni care aduc daruri artistice publicului. De-a lungul timpului (în ianuarie o să împlinim o frumoasă vârstă) am avut invitați unul și unul care au făcut ca aceste seri să se facă auzite dincolo de granițele capitalei. Fapt pentru care întreaga echipă organizatorică le mulțumește!
Pe data de 3 noiembrie 2013 (ora 18:00) facem un experiment (din câte știu în premieră) și oferim scena, cu predilecție, bloggerilor. De ce? Pentru că sunt mulți bloggeri care, din spatele unor taste (cu sau fără silicon), oferă lucruri de calitate în umbra unui oarecare anonimat oferit de lumina monitorului. Selecția nu s-a făcut pe baza traficului, ci pe cea a plăcerii de a scrie sau de a se manifesta artistic în lumea de pixeli (sau în afara ei). Am urmărit calitatea nu cantitatea oferită, și nu în ultimul rând respectul fiecărui autor pentru neuronul cititorului, respect care se manifestă prin lipsa de publicitate agasantă sau evitarea unor subiecte mondene fără valoare, fără gust. Așa se face că nu sunt pe scenă bloggeri cu ștate ci doar acei frumoși care oferă mici bogății pe lângă care trecem fără să le observăm. Știm că mai sunt astfel de bloggeri, ne cerem iertare că nu i-am descoperit și le spunem că îi așteptăm la o viitoare ediție.
Să sperăm că cei pe care pariem în această ediție se vor face auziți mai mult cu această ocazie, și astfel vor fi citiți de mai mulți cititori.

Editura LITERA va fi prezentă cu o carte pentru o persoană din public care va fi atentă la ce se întâmplă pe scenă, și la finalul serii va răspunde la întrebarea noastră.

Seara va arăta așa.

Literatură

Raluca Dan - buletin dada

Mihaela Luca - salată de gânduri

Monica Berceanu - once
Liviu Drugă - liviudrugă

&

Muzică

Andrei Neagu - andreineagu.com

Florin Panianopol - clip video

Elena Crimson - clip video

Ana Teodora - clip video

MICUL PARIS ANIVERSEAZA 4 ANI... CONCERT DE ZILE MARI

Concert Aniversar MICUL PARIS 4 ani.
Club MOJO – joi, 7 nov. 2013 ora 20:00
Invitat special: MARIUS BATU (Poesis)
Invitati: Adi Sebe (trupa Hush), Radu Cartianu (trupa Casa Presei), Denisa Popa & Ovidiu Achim.
Intrare: 10 lei. Rezervari: 0760-263.496.
Parteneri media: Radio3Net, Psihologul muzical, Concerte-azi.ro, Advertising4U.ro
Share |