RADIO VOCATIV

vineri, 19 octombrie 2012

Concerte-azi te invita la: 
Genuri: 
Diseara în: 
Club Vertigo
Adresa: 
Str. Blanari 21
Rezervari si informatii la: 
-
Luna Patrata rasare pe 24 octombrie in Bucuresti! 
Fenomenul va putea fi observat de catre toti cei care doresc sa urce la etajul cladirii aflate pe strada Blanari la numarul 21, unde Alina Manole, singura artista de folk-jazz din Romania, va aduce muzica sa speciala. 
Intr-un spatiu muzical nou, Clubul Vertigo, se vor auzi povestile despre amanti, relatii interzise sau plictisite, iubiri fantastice si ...tot ce nu vreti sa recunoasteti cu voce tare legat de vietile voastre. 
Alaturi de artista, pe scena se vor afla Adrian Cristescu, Tudor Olaru si Ovidiu Condrea, muzicieni alesi, care completeaza frumos profilul unei seri speciale, cu atmosfera eleganta, aparte, dedicata celor care stiu sa traiasca Frumos si Adevarat!
O parte dintre piesele ce se vor auzi in cele 2 ore de concert fac parte de pe albumele “Luna Patrata” si “Dragoste in 3”. Lor li se adauga piese foarte noi, compuse, ca de fiecare data, de Alina Manole, si care desi continua linia de stil a cantautoarei, au “ceva” in plus. 
Ramane de descoperit si de trait, pentru fiecare dintre cei prezenti, picatura de magie muzicala pe care o aduce fiecare concert “Folk-jazz sub Luna Patrata”. In definitiv, totul e atat de interpretabil...
Concertul va avea loc in cadrul serii Folk Frate: grup, proiect muzical si gazda muzicala in fiecare miercuri in Clubul Vertigo. Dupa incheierea concertului Alinei Manole, muzica live va continua pana dimineata!
24 octombrie, ora 21:00
Concert Folk-Jazz sub Luna Patrata
Formula de concert: Alina Manole (voce, chitara), Adrian Cristescu (clape), Tudor Olaru (bas), Ovidiu Condrea (tobe)
Locul de desfasurare: Club VERTIGO (str. Blanari, 21, la etaj)
Rezervari la telefon: 0730.471.746
Acces pe baza de bilet, la intrarea in club. Pretul biletului: 25 de lei
Data evenimentului: 
Wednesday, October 24, 2012
Afis: 
Share |